Als interieurontwerpers onderscheiden we ons door harmonieuze werk- en woonruimtes te creëren die de persoonlijkheid van onze klanten in de verf zetten en tegelijkertijd voldoen aan alle eisen inzake comfort en functionaliteit. Voor de aankleding van onze interieurconcepten, kunnen de klanten beroep doen op onze diepgaande kennis van de meest recente meubel-, stoffen- , kleuren-, behang-, tapijt- en verlichtingscollecties. Daarnaast ontwerpen we zelf allerlei interieurobjecten zoals kasten, dressings, open haarden, receptiedesks, … tot zitmeubels en complete keukens toe.

Onze aanpak is even eenvoudig als transparant: tijdens een eerste vrijblijvende ontmoeting wordt de opdracht grondig met de klant doorgesproken en worden de in te richten ruimtes bezocht en/of op plan bekeken. Vervolgens maken wij binnen de twee weken een gedetailleerde offerte over. Na goedkeuring gaan wij zo snel mogelijk aan de slag: na een nauwkeurige opmeting van de ruimtes, volgt een eerste voorstel onder de vorm van een duidelijk grondplan. In een later stadium kunnen driedimensionale voorstellingen worden uitgewerkt waarop de gewenste interieurobjecten zijn ingepland. Samen met de opdrachtgever worden deze initiële voorstellen bijgestuurd tot de klant zich volledig kan vinden in het concept en het prijskaartje ervan. Voor de uit te voeren werken kunnen wij de klant in contact brengen met uiterst professionele interieurbouwers en andere vakmensen die in vorige projecten hun toegevoegde waarde hebben bewezen, maar wij werken uiteraard even graag samen met uitvoerders die door de klant worden aangesteld. In vele gevallen doet de klant ook een beroep op ons om de werken op te volgen.
 

 

   
Interieuradvies, interieurarchitectuur, interieurdecoratie, interieurdesign, ,interior design, interieurinrichting, interieurprojecten, binnenhuisadvies, binnenhuisarchitectuur, binnenhuisdecoratie, interieurvormgeving, binnenhuisinrichting, binnenhuisprojecten, totaalinrichting, badkamerinrichting, bureelinrichting, kantoorinrichting, keukeninrichting, slaapkamerinrichting, winkelinrichting, woonkamerinrichting, toonzaalinrichting, badkamers, burelen, dressing rooms, stylist, kantoren, keukens, praktijkruimtes, decorateur, showrooms, slaapkamers, toonzalen, vergaderzalen, wellnessruimtes, woonkamers, werkruimtes, inrichtingsprojecten, renovatieprojecten, verbouwingsprojecten, woondesign, wooninrichting, interieurarchitect, interieuradviseur, interieurconsulent, binnenhuisarchitect, interior decorator, decoratrice, interior designer, interieurvormgever